Tuotekuvausta

Kokeilin hieman tuotekuvausta eilen kotosalla. Väsäsin keittiön pöydälle ”studion” ja aloin räiskimään.

Tuotteen ympärille kyhäsin diffuusiokankaasta ”stripit” korkovaloille ja päävalon virkaa hoiti 100cm läpiammuttava sontikka.

Yllä on kuvattuna kuvauksessa käytetty setup. Tarkemmin ottaen tuo sontikka oli lähes tulkoon suoraan kohteen yläpuolella, eli ammuin sen melko korkealta (lähes katonrajasta, n. 2 m korkeudesta). Toinen eriävyys tuohon setup-kuvaan on se, että taustana oli valkoinen kangas, joka tarkoituksella on valaistu puhki.

Korkovalot (tuotteen sivuilla ja hieman takana) olevat salamat olivat Canon Speedlight 580 EX II ja asetettu toholle 1/8 ja välähdyspää oli zoomattu 24 mm. Päävalon virkaa hoiti Canon Speedlight 430 EX II ja tehoa 1/4 ja välähdyspää oli myös zoomattu 24 mm.

Kamerassa oli valotusaikana 1/200 ja aukkona f5.6, herkkyyden ollessa 100. Polttoväli oli 24 mm.

Tällainen lopputulos tuolla valotuksella sitten tuli. Kuvaan PhotoShopissa hieman kiristetty.